Laura’s Bakery

​​​​​​​​​​​​​Word fan van Laura's Bakery!

Als fan van Laura's Bakery kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Laura graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

PLUS Proefkoken visual
PLUS Proefkoken visual

PLUS PLUS Proefkoken

Is jouw kerstrecept wel eens mislukt tijdens de grote avond? Of zit je nu al in de stress voor het diner? Dan heb ik dé oplossing voor jou: Proefkoken!

Samen met PLUS zorg ik dat jij helemaal stress-vrij aan het kerstdiner kan beginnen. Want wat is er nou fijner dan tijdens de kerst je te focussen op de gezelligheid van het samenzijn?

Op zaterdagmiddag 14 december tussen 15:00 en 17:00 uur ga ik samen met de chefs van Koffietijd en 5uur live in een speciale 2-uur live uitzending proefkoken voor kerst, hoe gaaf is dat?! En het mooie nieuws is: jij kan gratis mee doen met ons! Wij zorgen ervoor dat je een boodschappenlijstje en giftcard van PLUS t.w.v. €100,- thuis ontvangt om samen met ons vanuit je eigen keuken mee te proefkoken tijdens de uitzending. Het is dus wel belangrijk dat je op zaterdag 14 december met ons mee kan koken tussen 15:00 - 17:00 uur. Stap voor stap maken de chefs en ik live het menu klaar: jij volgt vanuit je keuken dezelfde stappen! Het is juist de bedoeling om goed te oefenen voor kerst, zodat je met kerst zelf, stressvrij, precies weet wat je moet doen! Het maakt dus totaal niet uit op welk niveau je normaal kookt, we maken een toegankelijk, heerlijk kerstmenu en leggen alles duidelijk uit. Ook beantwoord ik tijdens de live-uitzending al je vragen! Natuurlijk is het ook een mooie kans om op 14 december jouw gerechten alvast gezellig samen te proeven voor de kerstdagen! Mislukt er een gerecht? No stress! Je weet na het proefkoken wat er mis is gegaan en hebt nog genoeg tijd om dit aan te passen voor het kerstdiner.

Ook heb ik nog een Fansquare primeur voor je! Enkele gelukkige fans mogen namelijk een plekje krijgen in de uitzending, say what?! Dit houdt in dat er een heuse camera crew jou volgt op je weg bij het boodschappen doen én zaterdag 14 december bij jou thuis kijken hoe jij aan het proefkoken bent. Een unieke kans dus, super gaaf! Uiteraard kan je ook een mega toffe prijs winnen met deze campagne...!

Wanneer je geselecteerd bent word je persoonlijk via de mail op de hoogte gesteld en krijg je de challenge duidelijk uitgelegd. Als deelnemer van de PLUS Proefkoken challenge krijg je een giftcard en boodschappenlijstje tijdig opgestuurd om je optimaal voor te bereiden op 14 december.

Let op: voor deze campagne is het belangrijk dat je woonachtig bent in Nederland, boodschappen kan doen bij een PLUS winkel én zaterdag 14 december tussen 15:00 - 17:00 met mij en de Koffietijd sterrenchefs mee kan koken!

Go, go, go!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!